Wat is fietsleasing?

Fietsleasing is een soort huur op lange termijn van uw fiets naar keuze. Werkgever, werknemer, zelfstandige of particulier? Fietsleasing is maatwerk en kan voor iedereen!

Welke fietsen kunnen geleased worden?

Alle fietsen! Wenst u een comfortabele e-bike, een mountainbike of een high-end racefiets? Geen enkel probleem; in fietsleasing kunnen alle fietsen opgenomen worden. Ook accessoires die uw fiets helemaal af maken mogen erbij.

Zo voordelig!

Inderdaad, wat u reeds hoorde is waar! Fietsleasing is bij uitstek dé voordeligste manier om met uw droomfiets te rijden. Dit komt omdat leasing meestal aangeboden wordt als deel van uw bruto-loonpakket. Op deze manier krijgt u een korting van 30 tot 50% op de fiets. Door dit mechanisme mogen we- kort door de bocht- stellen dat er budget dat anders naar de belastingen zou gaan, naar uw droomfiets gaat.
Daarnaast bieden de talrijke mogelijkheden binnen de verschillende leaseformules zeer veel extra voordelen voor zowel de werkgever, werknemer of zelfstandige. Wenst u graag meer te weten? Waai even binnen, we leggen u alles haarfijn en uitgebreid uit.

Fietsleasing

Praktisch en zorgeloos

Een fiets kiezen

Een fiets kiezen

U komt naar de winkel en laat u adviseren, samen zoeken we voor u de ideale fiets uit en maken we de offerte op. We kunnen bovendien een simulatie maken van de maandelijkse leasekost en in grote lijnen het netto kostenplaatje voor u opmaken. De offerte wordt door u of door ons doorgestuurd naar de werkgever of leasepartner, even later ontvangt u de gedetailleerde berekening en het leasecontract. Wanneer alles goedgekeurd is, zetten wij de fiets perfect klaar voor u. Na een volledige uitleg over uw nieuwe fiets tekent u even af voor ontvangst, en fietsen maar!

Onderhoud en verzekering

Onderhoud en verzekering

Voor onderhoud kan u gewoon langskomen bij ons in de werkplaats. We factureren binnen het gekozen onderhoudsbudget aan de leasepartner. Pech onderweg? De meeste leasecontracten zijn voorzien van een pechdienst: u belt, de pechdienst komt ter plaatse en kan u direct helpen of brengt de fiets naar onze werkplaats. U wordt terug naar huis gevoerd. Ongelukken kunnen gebeuren en sommige mensen hebben losse handjes… ook hiermee is rekening gehouden. Elke leasefiets is omnium verzekerd tegen diefstal en schade. U hoeft dus niet in te zitten met grote kosten tijdens de leaseperiode; we’ve got you covered!

Einde lease

Einde lease

Na afloop van het leasecontract kan u kiezen: ofwel houdt u de fiets mits betaling van een kleine restwaarde (deze is afhankelijk van uw leasecontract, kan variëren van 5 tot 20% van de waarde van de fiets), ofwel geeft u de fiets terug aan de leasepartner. Daarvoor brengt u de fiets terug binnen bij ons in de winkel.

ONZE MARKEN

Wij werken met volgende leasemaatschappijen: